Трябва да продължаваме битките си за по-добро. тази песен

...
  Трябва да продължаваме битките си за по-добро. тази песен
Коментари Харесай

Народният театър отново сваля Хъшове от афиша

 

„ Трябва да продължаваме борбите си за по-добро. тази ария е тъкмо за такава борба. Тя не е вопъл, не е стон, тя е просто безапелационна поръчка: „ Ние сме тук и продължаваме! “. Аз не преставам да упорствам, че този шеф би трябвало да си отиде.

 

Достатъчно доста навреди. Продължавам да упорствам, че Александър Морфов и други хора, освен в областта на изкуството, които заради разлики и изказано мнение или противоречие с нещо и персонален протест, биват потъпквани. Това не е вярно. Това не е почтено. Продължавам да

настоявам, че българският народ е оживял поради своите характерности и поради своите характери. Затова е оживял и е останал мощен “, безапелационен е Валери Йорданов в претекстовете си за основаването на песента „ Няма някогашни хъшове “.

 

В клипа са употребявани и много фрагменти с Чочо Попйорданов от кино лентата „ Хъшове “. В спектакъла и в сериала той играеше ролята на Македонски.

 „ Ако Чочо беше жив, светла му памет, допускам, че щеше да има взривоопасни реакции. То нямаше да е просто писане на заявки, на молби или безмълвен митинг пред министерства. Не знам какво щеше да направи. Той беше доста луда глава, доста избухлив българин, само че и доста правилен другар. Приятел освен на хората към себе си, само че и на идеята на театъра “, показа Валери Йорданов, уверен, че Чочо щеше да пази до дъно Александър Морфов.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР